Freedom's Cool Festival

 

Notre Dame neemt elk jaar deel aan het Freedom's Cool Festival en voorziet in de backline voor dit podium. De organisatie van het festival is in handen van het 4&5 Mei Comité Nijmegen in samenwerking met Doornroosje. Het nummer van Notre Dame wordt gewoonlijk verzorgd door de winnaar van de publieksprijs op Castle lane Rock.

 

 

2018

Voor deze editie zal ons nummer geschreven worden door Maureen de Beer.

 

 

 

2017

Voor 2017 was onze inzending het nummer No place for me van Sara van Moorsel. In haar band Tess Smal backing vocals en percussie, Yosiera Bakx saxofoon, Maureen de Beer piano, Marit Konig akoestische gitaar, Max Schmidt elektrische gitaar, Bjorn van Hezewijk drums. Het liedje won de publieksprijs...

...en verdiende daarmee een optreden op het Nijmeegse Bevrijdingsfestival.

 

2016

Onze inzending voor 2016 was het nummer Take my hand van Fibi Blitz. Zij werd bijgestaan door een  band met daarin Hanna Reeser op toetsen, Thomas van den Oever op basgitaar, Max Schmidt op elektrische gitaar, Maureen de Beer op akoestische gitaar en Niek Bouw op drums. 

 

 

 

2015

De inzending van onze school voor het Freedom's Cool Festival van 2015 was het nummer Free at last van Randi van Otterloo. in haar band: Mike Meurs piano, Anne Gesthuizen drums, Thomas vd Oever bas, Tijs Pors elektrische gitaar.

Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld