Carnavalsfeest

11 februari 2018

En Links....! En Rechts....! Klik hier voor de foto's. 

Bijspijkeren periode 3 van start!

08 februari 2018

Vanaf maandag 19 februari gaan we van start met de 3e ronde van de bijspijkerlessen. In je mail kan je een overzicht vinden van de aangeboden lessen. Vrijdag 9 februari gaan we langs met de lijsten om je in te schrijven. Mocht je je alsnog willen inschrijven of iets wijzigen mail dit dan zo spoedig mogelijk naar Mischa Boom.

Healthy Appetite Company

28 januari 2018

Hallo! Wij zijn Jurre van der kooij, Sil van Eck, Elizabet Meskin, Anton Muller en Thijn Rutten uit klas 5. In het kader van ons profielwerkstuk en Junior Company hebben wij een onderneming opgericht: de Healthy Appetite Company. Wij willen gezonde etenswaren gaan verkopen in de aula! Wil je weten wat? Kom dan gerust kijken. Je kunt dan ook meteen zien hoeveel iets kost. 

De healthy appetite company is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag in de grote pauze vanaf woensdag 31 januari tot eind maart.

Een lekker schilderij!

21 december 2017

In de eerste periode van het jaar heeft klas 2D bij beeldend gezamenlijk een enorm schilderij gemaakt, dat nu een wand in de aula siert. Een geel landschap gemaakt van allemaal soorten eten: Piramides van kaas, een strand van pinda's en nacho's, palmbomen gemaakt van pasta... Geïnspireerd op de Foodscapes van kunstenaar Carl Warner. Een groot succes!

 

Klik op het plaatje voor een vergroting.

20 december 2017

Ouderraad blog

11 december 2017

Klik hier voor de recente blog van de ouderraad. 

LO activiteiten buiten de les

24 oktober 2017

Bewegen is supergezond en ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Zitten is het nieuwe roken, zo horen we deskundigen zeggen. De sectie LO geeft je de gelegenheid om ook buiten de les aan sport te doen. Klik hier voor het extra aanbod voor dit schooljaar!

Sexting

24 april 2017

Er is geen enkele actuele aanleiding, maar toch even aandacht voor "sexting", het verspreiden of delen van seksueel getinte foto's of berichten via mobiele telefoons of andere mobiele media. Berichten in de media wijzen uit dat het toeneemt en de gevolgen kunnen zeer schadelijk zijn. Toch nog maar eens waarschuwen dan: maak jezelf op deze wijze niet kwetsbaar en deel als ontvanger dit soort zaken niet met derden (dat is zelfs strafbaar). En krijg je ongewild iets onverstandigs doorgestuurd, klik dan niet als een suffe zombie op een duimpje, maar kom in actie; bijvoorbeeld met een melding bij je mentor. Dat kan veel leed voorkomen.

Tips en trucs voor dyslecten

15 januari 2017

De ouderwerkgroep dyslexie heeft een hulpdocument samengesteld voor ouders/leerlingen. Tips en trucs bij het lezen en schrijven. Ook handig om als niet-dyslect eens te bekijken en er je voordeel mee te doen! Klik hier voor het hulpdocument.

Handleiding Office 365

20 september 2016

Er is een handleiding beschikbaar voor werken met Office 365.

Klik hier om hem te downloaden en sla hem ergens op,

zodat je hem kan raadplegen wanneer dat nodig is. 

Taalverzorging

14 februari 2016

 Notre Dame voert actie tegen de

 achteruitgang van het Nederlands.

 

 Klik hier voor de basisafspraken. 

Wegbrengen/ophalen met de auto

01 januari 2015

Vriendelijk verzoek: niet met de auto over het fietspad,

Kiss & Ride bij de Ubburgh!

Klik hier voor de brief van de schoolleiding voor ouders.

 

Notre Dame is het best bereikbaar met de fiets: goed voor de lichaamsbeweging, goed voor het milieu... en altijd een parkeerplaats op het schoolplein.

Gehoorschade

01 januari 2015

Inmiddels heeft 15% van de jongeren tussen de 16 en 30 jaar te kampen met blijvende gehoorschade . Per jaar komen daar zo'n 20.000 jongeren bij (bron: Wikipedia). Oorzaak: vooral oortjes en discotheken. Gehoorschade is niet te herstellen. Houd de volumeknop in de gaten en blijf uit de buurt van luide geluidsbronnen. Een paar meter verder van de geluidsbox scheelt al veel.

  1 
Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld